sponsors

Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3170 of /home/swtails/domains/theswingingtails.be/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/swtails/domains/theswingingtails.be/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2396 of /home/swtails/domains/theswingingtails.be/public_html/includes/menu.inc).

Waarom kiezen voor Dogdance?

Dogdance is een ongelooflijk vrolijke, boeiende, ontspannende, blijvend uitdagende hobby,
waar plezier baas met hond als vaandel bovenaan staat,
Menige zijn het eens als we durven uit spreken dat het DE hondensport bij uitstek is om de
band baas/hond sterk te maken, met als eind resultaat een stabiele gelukkige hond.

Vooral :.....

1. Door het teamwork in het dansen op muziek waardoor de relatie mens/hond optimaal uitgroeit.

2. Door het positief werken gaan handler en hond elkaar beter begrijpen.

3. Door het plezier maken op muziek wat zorgt dat je automatisch op een positieve manier werkt.

4. Doordat ook de handler zijn fantasie en creativiteit kwijt kan bij de opbouw van een routine en zo ook leert met geduld en fun optimaal met zijn hond te werken.

5. Door de trucjes van het Dogdance is er altijd een voltreffer bij toeschouwers en/of familie en vrienden succes verzekerd.

6. Doordat angstige honden leren omgaan met situaties t.o.v. dieren, mensen, geluid en omgeving waardoor de hond meer zelfvertrouwen krijgt, zijn baas leert vertrouwen en aandacht kunnen houden, dit alles door de positieve manier van trainingen.

7. Door de verscheidenheid van oefeningen in deze discipline is het geschikt voor jong en oud, ongeacht mens/hond type of ras.

8. Doordat we positief trainen raakt de hond enorm baas gericht.

9. Door de manier van belonen krijg je een hond die dolgraag werkt en dansen ervaart als spel.

10. Door de juiste enthousiasme, kwispelend de staart in de lucht en is er volle aandacht.

Waarom bij ons:......

Wij The Swinging Tails "een ontzettend vrolijke warme groep mensen" met veel passie en liefde voor de honden en respect voor elkaar!
We leren onder prof.begeleiding met en van elkaar in een ontspannen sfeer, zonder enige druk van wat ook. We hebben toffe jaarlijkse evenementen zoals BBQ en uitstapjes boven op de vrijwillige Demo's, in zorgcentra's op jaarmarkten/evenementen workshop's enzo.....
Deze zijn toegankelijk voor een ieder die mee wil, voor ervaring op te doen, de sfeer op te snuiven of zijn kunstjes eens alla publiek wil tonen, met een goede team geest en een goed humeur staan onze deuren altijd voor jullie open,


Hoofdregel:behandel je hond als je teammate,niet als je slaaf!